Home

Cocktail köpenhamn

The best cocktail bars in Copenhagen VisitCopenhage

1656 Cocktail Bar, Köpenhamn: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på 1656 Cocktail Bar i Köpenhamn, Danmark på Tripadvisor Rastlos - Cocktail & Aquavit Den, Köpenhamn: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Rastlos - Cocktail & Aquavit Den i Köpenhamn, Danmark på Tripadvisor

1105 COCKTAIL BAR, Köpenhamn - Omdömen om restauranger

  1. Ruby opened in 2007 and has been one of the best cocktail bars in the city for over a century now. Placed in an old townhouse from 1740, Ruby is the first drink spot of the night in Copenhagen
  2. ner om de traditionella pubarna i London och har en trevlig och avkopplande atmosfär. Baren är syftar till en äldre publik, Finns det någon bakgrundsmusik och du kan samtala utan svårighet. nattliv Copenhagen: Skällande hun
  3. Köpenhamn är en utmärkt stad att gå ut i. Det finns ett flertal barer som serverar förstklassiga cocktails. Är du mer av en öldrickare så erbjuder Köpenhamn även en stor variation av bra pubar och bryggerier som man kan besöka. Här listar vi 10 barer som VisitCopenhagen inte tycker du bör missa om du är på besök
  4. Brønnum is a cocktail bar in Copenhagen located in an old historical listed building, a perfect spot to enjoy a glass of champagne, a vibrant cocktail etc
Café Pop Up-cocktail | Daniel Lindström

Barer med klass i Köpenhamn Scandinavian Travele

  1. Try Best Cocktail Bar in Copenhagen which is Certificate of Excellence 2015 - 2017 Winner . Balthazar is Denmark's first Champagne Bar in Copenhage
  2. 5 heta nattklubbar i Köpenhamn Ge dig ut i Köpenhamns pulserande nattliv och testa nya drinkar och dansa natten lång på de bästa klubbarna. Här finns ett stort urval av olika nattklubbar, från mainstream till underground, från glamoröst till rockigt
  3. Kom och låt dig charmas av Köpenhamn! Danmarks mysiga huvudstad är full av caféer, butiker och några av de bästa restaurangerna i Skandinavien. Vindlande gränder, banbrytande arkitektur och spännande attraktioner utgör en perfekt blandning av gammalt och nytt. Köpenhamns härliga atmosfär måste upplevas på plats
  4. Vi inledde kvällen igår med fördrink på Ruby, som är en cocktailbar som jag förstått är rätt hypad i Köpenhamn. Man går in i en icke-utmärkt trappuppgång och där finns en vanlig grön dörr. Bakom det gömmer sig Ruby. Hela stället är som en stor lägenhet, hur cool som helst. Vi var där vid 6-snåret och då var där mest after workare
  5. En klassiker i historiske rammer, i sandhed en unik cocktail bar og som den eneste af sin slags i København - Velkommen til The Library Bar. På vores hotel Copenhagen Plaza finder du den klassiske The Library Bar, kendt for et fantastisk miljø, der fører tankerne hen på en svunden æra
  6. TATA - Cocktailbar, Köpenhamn: Se 6 objektiva omdömen av TATA - Cocktailbar, som fått betyg 3,5 av 5 på Tripadvisor och rankas som nummer1 816 av 2 646 restauranger i Köpenhamn
  7. The owners insist that it's not a cocktail bar, but no matter what you might or might not want to call it - you can have some damn good cocktails at Gensyn. Gensyn must be the only place in Copenhagen where you can enjoy a well-balanced old fashioned with a couple of friends over a round of Danish five-pin billards

1656 Cocktail Bar (Köpenhamn, Danmark) - omdöme

We use cookies on our website to ensure that you get the best experience on our website. By continuing using our website, we presume that you accept this Welcome to TATA cocktail bar Since 1932 the historic Royal Danish Theatre has had a performer whose name and importance is known only to the performers; the red velvet curtain Tata. Every night she sets the stage for the shows at the theatre, and in an homage to that we have named our cocktail bar [ Contact | Us. Dear Guests, following the latest COVID-19 safety restrictions, Curfew opening hours for the period 17.09.-19.12. are following: FRI-SAT 17:00-22:00.Please note that You need to bring & wear a face mask in order to enter and move within Curfew at all times unless You are seated. We might provide some masks to be bought by our customers who didn't get a chance to bring/buy one. Laura E: Fancy cocktail bar in a old pharmacy building in a yard. Amazing cocktails and vibe! Silvan Dähn: A great selection of classic cocktails and twists on three floors (don't forget to check out the whisky bar on the 3rd). Ask the wonderful staff for recommendations. 3 Cocktail-VM i Köpenhamn blev en ny triumf för 27-åringen från Jönköping. Personuppgiftspolicy. Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska

Magasasa Dim Sum & Cocktails features an authentic Cantonese cuisine, which specializes in dim sum and cocktails which have drawn inspirations from Chinese flavours.Magasasa Classic has a long history, numerous styles and exquisite cooking, Chinese cuisine is an importnat part of Chinese culture Köpenhamn Best Cocktails A good cocktail consists of three basic elements: liquor that forms the basic element of taste in the cocktail, a mixer that corresponds with the liquor without dominating it and a flavor or aroma that brings the cocktail together so that all the tones and nuances are experienced in a well-balanced and stimulating world of taste En av de främsta utmanarna om titeln bästa cocktailbar i Köpenhamn, är K Bar en elegant och trendig plats välkänd för lokalborna. Atmosfären är avslappnade, vänliga bartenders och ett fullt hus är något man kan förvänta sig under helgerna

Puss Puss Cocktail Bar. Puss Puss is a high quality cocktail bar in the heart of Copenhagen where focus is on creating a friendly and fun atmosphere with tasty drinks. Bartending co-owner, Ted Dako, has won the Danish Championships of cocktails two years in a row, and he will make sure that you have a good time and some tasty cocktails in Puss. Whether you want an delicious cocktail, a cozy night out with you loved ones or a late night party, don't worry, at Blume we provide everything . Blume on Facebook . Blume cocktails. Extraordinary cocktails - all night. Blume cocktails. Extraordinary cocktails - all night. House Signature Classics Winter Ved Stranden 20, DK-1061 Cph K, +45 33 91 92 22, kirsten@k-bar.dk - Mon.-Thurs. 16.00-01.00, Fri.-Sat. 16.00-02.0 Load More. Ved Stranden 20, DK-1061 Cph K, +45 33 91 92 22, kirsten@k-bar.dk - Mon.-Thurs. 16.00-01.00, Fri.-Sat. 16.00-02.0

Ruby Cocktail Bar Nybrogade 10, Köpenhamn Detta toppenställe är rankat 34 på World's 50 Bests prestigefulla lista över världens bästa cocktailbarer. Man förstår varför. Öppet: mån-lör 16-02, sön 18-02. 2. Bell Köpenhamn är ett av svenskarnas absoluta favoritresmål. En sprudlande promenadvänlig stad med vacker arkitektur, många gröna parker och alltid nära till vatten. Här bubblar också restaurangscenen. Det som förr bara var hem åt röd pölse, smörrebröd och storstark är numer en gastrodestination av rang SALON 39 Vodroffsvej 39 1900 Frederiksberg Telephone: +45 31 39 11 39 General Enquires: book@salon39.dk Buy a giftcard here Vat number: 39713039 OPENING HOURS Tuesday, Wednesday and Thursday 16.00 - 00.00 (kitchen opens at 17.30) Friday and Saturday 16.00 - 02.00 (kitchen opens at 17.30 FUGU, Köpenhamn. 7,6 tn gillar. Fugu Cocktailbar. Facebook visar information för att hjälpa dig att förstå syftet med en sida The cocktail bar consists of two rooms and can house about 100 guests. In the one room you will find the bar, and in the other room you can relax in the booths, each with room for about nine people. Here, the lights are dimmed. Strøm Bar offers a variety of cocktails, including a frozen cocktail in a bottle

Rastlos - Cocktail & Aquavit Den (Köpenhamn, Danmark

Dandy, Köpenhamn. 3 836 gillar · 4 pratar om detta · 2 295 har varit här. Adored by locals for it's colourful and lush surroundings, that bring back flashes to the a 60's art deco champagne lounge in.. Kategorier ÄTA UTE, DANMARK • Etiketter bar, barhäng, barrecension, champagnebar, cocktails, D'Angleterre, Danmark, hotellbar, Köpenhamn, matarkivet, matbloggare Drinkar på Tweed, Stockholm Publicerat den 25/05/2016 25/05/2016 av Hanna Lämna en kommenta Sidecar is a cafe situated in the heart of Nørrebro, Copenhagen. Here we serve brunch, breakfast, lunch and delicious cocktails, beers and natural wines. MAOBAO now has a permanent home at Sidecar. In the evening they turn the cafe into an Asian street food kitchen, where they serve steamed bao bu För vill man njuta av en lyxig weekend i Köpenhamn så är Sanders det ultimata designhotellet. Vi nöjde oss denna gång med en härlig lunch och cocktails. På Sanders Hotel har ingenting lämnats åt slumpen och allt är noga uttänkt in i minsta detalj. Är du en hotel junkie som jag kommer du inte att bli besviken Slå dig ner i någon av Luftkastellets liggstolar med en cocktail eller ett glas rosé och njut av sommarstämningen med utsikt över hamnen. Luftkastellet, Ofelia Plads Kvæsthusbroen, Köpenhamn

Ruby Cocktail Chronicle

Flying Tiger Copenhagen. Vi har mer än 1500 produkter på hyllorna och nya kollektioner i begränsad upplaga varje vecka. Vi försöker alltid designa produkter med en tanke om att tillföra det där lilla extra till det vanliga och inspirera till lek, fantasi och glädje hos oss alla En äkta vinter cocktail som kombinerar god, gammaldags stil med en exotisk twist. De duktiga bartendrar från Helium Bar i Köpenhamn har inspirerats av Dark Love och har blandat en söt och fyllig cocktail med rom, kakaolikör, lakritssirap och sura toner av japansk yuzu Som i många andra storstäder har Prideveckan i Köpenhamn utvecklats till ett dragplåster med ca 30 000 deltagare och mer än 150 000 åskådare som är där för att stötta vänner, familj och bekanta, budskapet om tolerans eller kort och gott en härlig fest Den här butiken på Istedgade i Köpenhamn, med sin udda dekor av klassiska pinupbilder, glittriga döskallar, Luta dig tillbaka, smutta på din cocktail och häng lite med Vesterbros innegäng i 50-talsmiljön på Vega, som byggdes 1956 som Folkets Hus och nu har omvandlats till en populär konsertscen och bar

Copenhagen: nattliv och klubbar Nattliv City Guid

EBS Köpenhamn ligger i en toppmodern cocktailbar i hjärtat av staden. I området finns flera charmiga kaféer, trendiga barer och mysiga restauranger för alla plånböcker. Skolan ligger mitt i där allting händer, så efter lektionerna kan du och dina kurskompisar utforska allt staden har att erbjuda Charlie's Bar, Köpenhamn. 2 161 gillar · 88 pratar om detta · 10 803 har varit här. A unique bar to come and enjoy a taste of British culture. With fine Cask Ales from Britain, and a range of keg.. 23 tips i Köpenhamn. av Terese Cedergren . augusti 02, 2016 05:00. Delar mina smultronställen och tips från min förra hemstad! Kødbyen - stans egna Meatpacking District på svenska Köttbyn. Spise/Bar Nr. 20 trevlig bar, med goda cocktails och mat Köpenhamn passar perfekt för en tjejhelg. Här kan man förena både citypuls och shopping med lantluft och långa promenader. Och avrunda helgen med övernattning på spa-slott! Söndag guidar er till en lyckad weekend dag för dag Danska fantombryggeriet To øl har bestämt sig för att bli ett fysiskt bryggeri och har precis hittat lokalen de letat efter, en 750 kvadratmeter stor lokal i Nørrebro i Köpenhamn. Lokalen ligger i samma område där de en gång i tiden startade sin verksamhet, i skolköket tillsammans med deras lärare Mikkel Borg Bjergsø. Det er lidt som at stå med et 750 kvadratmeter stort hvidt.

Köpenhamns 10 bästa barer - Vin & Matguide

  1. Cocktailbar The Jane har hemma-hos-känsla och 50-talsstämning inspirerad av tv-serien Mad Men med nedsuttna lädersoffor, cigarettrök, jive- och swingmusik och unika drinkar. En specialitet är Herbal Daydream med vodka, ingefära, vanilj, citron och äpple
  2. Köpenhamn Klassisk Gin. Tillverkad i Danmark. Drycken finns i lager hos leverantör, inte hos Systembolaget. Den är inte provad av Systembolaget och därför visas ingen smakbeskrivning. Drycken kan finnas i butiker vid lokal efterfrågan. 399:-399 kronor och 00 öre. Jfr.pris 798,00 kr/l
  3. Höjdpunkter. 12:e våningen; Fantastisk sushi; Japanskt inspirerade cocktails; Skybar Sticks 'n' Sushi är både en fantastisk japansk restaurang, en sky bar och en takterrass, som ligger på 12:e våningen av hamntornet på Tivoli Hotel, nära tivoli och centralstationen.Sticks 'n' Sushi har faktiskt 12 restuaranger runt om i Köpenhamn (tillsammans med 5 i London och en i Berlin), men det.
  4. Ibland vill man ha det bästa av två världar! Vi vågar lova att en weekend där man kombinerar Köpenhamn och Malmö ger dig allt du vill ha av en riktigt bra weekend. Köpenhamn charmar oss med sin vackra arkitektur, fantastiska mat och spännande konst. Utgå med fördel från Malmö och ta dig vidare till den danska huvudstaden med tåg över sundet

BRØNNUM - Cocktail Bar in Copenhage

Our menu is based upon the season we are in - spring, summer, fall and winter all have their traits and we give you just that in our cocktails. Enjoy Current cocktail menu; Opening hours. Tuesday - Saturday. 4pm - 10pm

For private events, we offer space at Pluto Wine Bar. Pluto Wine Bar can accommodate up to 50 guests for a seated event and 90 guests for a cocktail style event. Here are good acoustics and an atmosphere of its own. The room is equipped with a bar area and own cocktail bar. There is a separate entrance to the left of Pluto Sensommar betyder City-weekends! Häng med till några av Köpenhmans bästa smultronställen. Vi listar fem sköna ställen där du kan avnjuta en svalkande cocktail Ancestrale. Vores vine er lige så omhyggeligt udvalgt som de grøntsager, fisk osv., vi køber og forbereder. Vi har den største kærlighed til rene og umanipulerede vine, også kendt som 'naturvin'. Vi stræber efter at have noget for nørderne, de indviede, men bestemt også for begynderen - hvor vi gerne fortæller og forklarer Istedgade - från red-light district till hippa innekvarter mitt i Köpenhamn. 2016-06-05 18:03 Kommentera Det är inte så många år sedan som kvarteren bakom Köpenhamns Hovedbangård ansågs vara lite skumma och som tjej skulle man definitivt inte vistas i dessa kvarter om man roade sig i Köpenhamn

Det 25 000 kvadratmeter stora hotellet erbjuder allt från en 25 meter lång utomhuspool, uppvärmd av överskottsvärmen från restaurangens kylskåp, med utsikt över Köpenhamn till en 1200 kvadratmeter Hidden Garden på Villa Köpenhamns tak. Dessutom har hotellet en egen brasserie, cocktail och vinbar, bageri och designbutik Perfekt för en paus i shoppingen med en öl, cocktail eller kaffe i solen, en romantisk middag när solen går ner över Köpenhamn, eller bara promenera runt och botaniserande bland alla godsaker som finns tillgängliga. Købmagergade 20, 1150 Copenhagen +45 33 14 40 02 Köpenhamn har blivit ett av världens hetaste resmål för matintresserade. Men vid sidan av Noma, världens bästa restaurang, finns mer budgetvänliga krogar - och flera nyöppnade restauranger.

Cool Bars in Copenhagen The Best Cocktail Bars i

Köpenhamn är huvudstaden i Danmark och med sin internationella prägel och skandinaviska arkitektur är det ett populärt resmål för weekendresenärer. Staden är uppdelad i flera olika stadsdelar där city, eller Indre Byn, är mittpunkten för turismen. I Köpenhamns hjärta löper den långa shoppinggatan Strøget hela vägen förbi Rådhusplatsen och Kungens Nytorv för att sluta i det. Mysiga Nyhavn i Köpenhamn. Dag två begav vi oss till andra sidan av Köpenhamn och Nyhavn. Här finner man den charmiga hamndelen som på 1600 talet mest besöktes av sjömän på de då sjabbiga pubarna och under 60 -80 talet var det inne med att tatuera sig hos Tattoo Ole eller Tattoo Jack när man var här Restaurang Köpenhamn: Bra och billiga restauranger i Köpenhamn En kväll i Köpenhamn med god mat och dryck behöver inte ruinera hela din budget. Se dessa 17 restauranger som erbjuder läckerheter för lite pengar

5 nattklubbar i Köpenhamn Köpenhamns nattli

Asiatiska favoriter, cocktails och internationell New York stämning i hjärtat av Köpenhamn. Ät på The Market Asian. Restaurant Skt. Annæ 8 En av de mysigaste restauranterna på hippa Christianshavn, mitt i smeten bland caféer och barer. Här. Rastløs - Cocktail & Aquavit Den - Ravnsborg Tværgade 7, st. th., 2200 Copenhagen - Rated 5 based on 18 Reviews I'm not an aquavit person normally but I.. Bästa takeaway blev Homemate som finns på flera ställen runtom i Köpenhamn och som På en sidogata till Vesterbrogade ligger cocktailbaren Curfew på som utsågs till Byens bedste cocktailbar ORANGE LOVE COCKTAIL. Skrivit av. Helium Bar. Orange Love är en frisk smakexplosion av fruktiga toner från hallon, björnbär och lime. Syrligheten och sötman har en spännande och kraftig kontrast från tequila och salt lakritssirap. Helium Bar i Köpenhamn står bakom receptet

Låtarna om Köpenhamn Håkan Hellström - Jag har varit i alla städer I öppningsspåret på tredje skivan Ett kolikbarns bekännelser från 2005 erkänner Håkan Hellström gamla ungdomssynder: Min bror var lärare i Köpenhamn, och jag hälsade på där ibland, och jag brukade plocka hem några gram. Thåström - Sönder Boulevar 2016-sep-10 - KÖPENHAMN Salotto42 - cocktailbar, restaurang, skor, väskor och egen Barber Det började med smyckebutik I Rom. När en lokal regissör plötsligt en dag gick in i butiken utbrast han: det här ska inte vara en butik för smycken utan en samlingsplats där man kan slinka in och äta och få något att dricka. Så förvandlades butiken till Salotto42 - bar, restaurang. Vill du bo i Vesterbro, den populäraste delen av Köpenhamn? Då är Scandic Webers rätt hotell för dig. Här kan du beskåda stadens vimmel från vår cocktailbar Cube medan du njuter av en god drink eller något lätt att äta. På sommaren är vår mysiga gård ett populärt ställe för att träffa vänner eller kollegor och ta en drink Planerar ni att besöka Köpenhamn i år så kan vi tipsa om en liten dansk juvel, bara några meter från Kungens Nytorv. Där Ströget leder mot sitt slut finns Tage Andersen, en botanisk oas som få känner till. Den kan beskrivas som en blomsterbutik, galleri samt inspirationskälla för alla som gillar blommor, växter och inredning

Köpenhamn - VisitDenmar

Denna hemliga cocktailbar serverar fantastiska drinkar i en atmosfär som påminner om New York på den tiden det var förbjudet med alkohol och bara de som visste var man kunde finna den hade en chans att få sig en drink. Sevärdheter du ej får missa på din resa till Köpenhamn Är inte heller med i filmen men här kan du uppleva stämningen från 1920-och 30-talets Köpenhamn och självklart beställa en cocktail med namnet The Danish Girl av portugisiske Humberto. Baren har en gangsterstämning och porten är svagt upplyst precis som på förbudstiden i USA, curfew.d

Ruby cocktail, Köpenhamn - Let's Go Explor

Ved Stranden 10 är en väletablerad vinbar i Köpenhamn som också öppnade tillhörande restaurang 2016. Här finns omkring 1500 viner från... Bar & nattliv. En glammig cocktailbar inrymd i en vacker gammal lägenhet. Den omärkta dörren gör stället svårt att hitta, men det är väl värt... Bar & nattliv Efter åtta år på Noma ser Katherine Bont likheter mellan Malmö och Köpenhamn. Sen är det svårt att jämföra tre vinbarer med en cocktailbar och en ölbar, men det går Köpenhamn har nära band till dess omgivande landskap, och det är alltid närvarande på stadens tallrikar. Innovationen och uppfinningsrikedomen på den ständigt utvecklande cocktail- och barscenen skjuter också i höjden Vesterbro & Kødbyen i Köpenhamn - så hippt att det gör ont. Publicerad 9 juli 2014 | Senast uppdaterad 15 januari 2019. Vesterbro är hem till några av Köpenhamns nyaste restauranger, barer, affärer och gallerior. Det gör området till ett av de mest populära för de hippa och trendiga. Men, det har inte alltid varit så På hotell Copenhagen Plaza finner du The Library Bar, en fantastisk miljö som minner om tider som flytt. Njut av en god drink i en bekväm chesterfieldfåtölj

I veckan avgjordes cocktail-VM i Köpenhamn. Tommi Komljenovic från Jönköping som representerade Sverige tog hem guldet i kategorin After dinner Hej Tobbe, Tycker ni ska besöka någon jazzklubb i Köpenhamn, finns små mysiga att gå in på.Sedan kan jag även rekommendera Umami en japansk-fransk restaurang, mycket bra mat och trevlig personal. Ni bör även testa Copenhagen Cocktail, en traditionell cocktail från Köpenhamn

The Library Bar: på hotellet Copenhagen Plaz

TATA - COCKTAILBAR, Köpenhamn - Omdömen om restauranger

The Restaurant Due to the Covid-19 restrictions, the restaurant and TATA cocktail bar close at 10 pm at the moment. Sanders Kitchen brings you classic dishes from all over the world, beautifully created with local organic produce and served in our comfortable homey residence. The carefully curated wine selection has been chosen from favorite winemakers and [ Hej! Jag har bokat en rea till Köpenhamn under en långhelg i början av maj. Det är en överraskning till min man och jag söker nu idéer på vad vi kan göra där. Hittills har jag bokat bord på Nørrebro Bryghus och High tea på Nimb bar. Har ni några andra förslag? =) Tacksam för svar. =

IntheDetail Trace TableLinapinapple & coPedro Useche Flexus Occasional Table

COCKTAIL SHAKER, sterling silver, Harald Nielsen för Georg Jensen Köpenhamn 1933-44. Vikt ca 567 g 2020-jan-30 - Denna pin hittades av Philip Andersson. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest På care/of cocktailbar kan ni bland annat äta Lokalt, Cocktails, Internationellt. Låter det som något för dig? Isåfall föreslår vi att ni gör en bokning på den här restaurangen och prova maten själv. Boka bord snabbt och enkelt med Eatie. Nästa stora middagsupplevelse väntar på dig. Bon aptit. Hitta care/of cocktailbar på Instagra

Visit your local bars from home - DinVinguide Visit yourClaúdio Correa Eclipse Table
  • Ånghalt formel.
  • Glenkinchie systembolaget.
  • Sy turban mönster.
  • Ymnigt motsats.
  • Steam wallet code.
  • Fluch der karibik 6 dvd.
  • Barn till föräldrar med bipolär sjukdom.
  • Uniparty kassel arm.
  • Höständringsbudget 2016.
  • Technoseum mannheim kindergeburtstag.
  • Amazon heron city.
  • Import råtobak.
  • Vilket land ska man flytta till test.
  • Hotell nära arlanda.
  • Livestream live.
  • Download windows media player.
  • Olika tänger.
  • Gädda på engelska.
  • Välja storlek på kakel.
  • Legehelikopter.
  • Madeleine bernadotte född 1938 carl bernadotte.
  • Skapa pdf iphone.
  • Makadam husgrund.
  • 1987 sverige.
  • Restips costa rica.
  • Digitala hastighetsskyltar regler.
  • Mütterzentrum leipzig grünau.
  • Tudor era.
  • Ica chilinötter innehåll.
  • Och så vidare synonym.
  • Hokkaido hund till salu.
  • Bästa må bra appen.
  • Kärlekens tid psalm.
  • White boers.
  • Mitthem felanmälan.
  • Cenang beach langkawi.
  • Brickebacken bad.
  • Världskarta guld.
  • Triton sverige.
  • Poängräkning snooker.
  • Ingångslön fysioterapeut 2017.